HOTEL

ONS HOTEL

Hotel Panoramablick is een gemoedelijk hotel, waar gastvrijheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Het hotel heeft 16 tweepersoonskamers met 2 comfortabele één persoons boxspringbedden. Alle kamers beschikken over een ruime authentieke badkamer voorzien van douche en toilet.

Uw auto kunt u gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats. voor de motoren hebben wij een 120 m² grote garage met aparte droogruimte. Verder kunt u, door het gehele hotel, gebruik maken van een gratis WIFI-verbinding.

In het restaurant kunt u genieten van het uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk keuzediner. Daarnaast kunt u voor een borreltje terecht in onze gezellige bar (met gezamelijke tv) of trekt u zich terug met een goed boek voor het knapperend haardvuur, dat de sfeer compleet maakt.

Neemt u zeker eens plaats op ons heerlijke, zonnige en windluwe panoramaterras, waar u na een dag wandelen, fietsen of motorrijden heerlijk kunt ontspannen. Met een goed glas in de hand geniet u van het weidse uitzicht en de mooiste zonsondergangen.

Met diverse arrangementen, het hele jaar door. Pasen, kerst en oud en nieuw of gewoon een weekend of een midweek gedurende alle seizoenen.

Heeft u verder nog wensen, wij staan graag voor u klaar.

Hotel Panoramablick staat voor onbezorgd genieten in 't Sauerland

Eric Nessen en Sonja van der Wilt